Aktivna invalidska kolica

 • Venus

  Venus ultra lagana aktivna kolica sa fiksnim okvirom od titana su dizajnirana da zadovolje potrebe aktivnih korisnika. Brojna podešavanja koja mogu biti izrađena, a i raspon dodatne opreme koja se može montirati, čine ova invalidska kolica izuzetno svestranim. Agresivan, ali uglađen dizajn otkriva dinamičnost i osobnost korisnika.

 • Vega

  Aktivna lagana sklopiva invalidska kolica koja mogu zadovoljiti sve potrebe korisnika, dizajnirana za osobe s dinamičnim i aktivnim stilom života. Veliki izbor boja i širok raspon dodatne opreme u kombinaciji s udobnošću i fleksibilnošću čine Vega kolica jednim od najcenjenijih modela u svojoj kategoriji.

 • Alhena

  Ultra lagana invalidska kolica sa sklopivim okvirom od titana. Jedinstven proizvod s najnovijim materijalima iz domena laganih kolica. Mogućnost podešavanja zadnjeg točka (HwP) osigurava širok raspon podešavanja zavisno o potrebama i željama korisnika.

 • Halley

  Ultra lagana sklopiva kolica. Sistem podešavanja zadnjeg točka (AwP) osigurava širok raspon pozicija i podešavanja prema potrebama korisnika. Harmonija, originalnost i elegancija su glavne karakteristike ovih kolica te zajedno s tehničkim mogućnostima i funkcijskim kvalitetima stvaraju jedistvena kolica za svakog korisnika.

 • Zodiac

  Dizajnirana za one koji traže lagana, čvrsta, agilna i lako dostupna kolica. Okvir je prilagodljiv svim potrebama korisnika pomoću svojih ultra otpornih laganih materijala. Dizajn i pažnja prema detaljima ističu svu finesu i funkcionalnost ovih kolica.

 • Quasar

  OFF CARR je dizajnirao ova ultra lagana kolica kako bi bila smernica svim ostalim aktivnim kolicima. Napravljena su od titanijuma, jako dinamična, agilna i jedna su od najlaganijih kolica u rangu ultra laganih kolica.