Elektromotorna kolica

 • Power Glide

  Snažna i pouzdana elektromotorna kolica sa vrhunskom opremom su idealan partner u obavljanju svakodnevnih aktivnosti naših korisnika te im pružaju potpunu samostalnost. Mogućnost individualnog podešavanja kao i servisna potpora Karl Dietz tima pružaju dodatnu sigurnost i kvalitet.

 • Bonito

  Bonito su kolica kako i za unutrašnje, tako i za spoljne prostore sa impresivnom snagom potrebnom u svakodnevnoj upotrebi. Velika paleta standardne opreme osigurava vrhunsku vrednost za uloženi novac (Best Buy). Celokupni kostur kolica je na bazi svih DIETZ modula za kolica dok su nasloni za noge kompatibilni sa celom CANEO serijom kolica.

 • Cyrius

  Cyrius je jako moćan proizvod sa čak dva 700 W-na motora. Uprkos teretu od čak 200 kilograma, Cyrius se može okrenuti u mestu i samim time je idealno rešenje za teren. Velika paleta standardne opreme i veliki broj mogućnosti osiguravaju profesionalnu negu zavisno o individualnim potrebama i željama korisnika.

 • Stand Up EE

  Podesivi i kompaktni pokretni okvir koji osobama s motoričkim poteškoćama omogućava lagan ulazak te održavanje uspravnog položaja i samostalno kretanje kroz prostor.